Український стартап “Eat me at” після двох років розробки запустив виробництво м’яса із рослин, основою якого є текстурований соєвий білок.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Про це повідомив у корпоративному блозі Андрій Черуха.

Він повідомляє, що починаючи з 2018-го, команда проєкту познайомилася з десятками технологів із різних країн, зробили сотні тестів, рецептур фаршу.

В основі продукту текстурований соєвий білок, за смак відповідають дріжджові екстракти, які виготовляються з неактивних дріжджі, для металевого присмаку м’яса до складу додають мінерали грибів коджі.

Також у складі є  метилцелюлоза, кокосова та соняшникова олія та натуральний фарбник.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут