Тривале вживання смачної їжі з високим вмістом жиру та вуглеводів шкідливий вплив на мозок.

Про це інформує УНІАН.

Виявилося, що при цьому властивості гіпокампу змінюються так, що людині важко повернутися до здорового способу життя. Про це заявила група вчених зі США, Австралії та Британії, повідомляється у прес-релізі на MedicalXpress.

У дослідженні взяли участь 110 добровольців від 20 років. Протягом тижня одна частина добровольців дотримувалася звичайного здорового раціону харчування, а інша вживала продукти з високим вмістом жирів і вуглеводів, включаючи цукор.

У ході дослідження з’ясувалося, що вживання нездорової їжі протягом тижня погіршує пам’ять і викликає зміни у гіпокампі, який відіграє важливу роль у регулюванні живлення.

Раніше фахівці розповіли, в який час краще снідати, і назвали корисні варіанти першого прийому їжі.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут