Всі знають, що сніданок є важливим прийомом їжі, який не варто пропускати. Але мало хто задумується над тим, що саме потрібно їсти вранці, щоб добре почуватися та не гладшати.

Про це інформує Радіо Максимум.

Від сніданку залежить не лише вага, а й настрій та самопочуття, тому варто правильно обирати продукти для ранкової трапези. У цьому допомогла австралійська дієтологи С’юзі Барелл, яка розповіла, що можна їсти вранці, а від чого краще відмовитись.

За її словами, чудовим стартом дня можуть стати пластівці без цукру у поєднанні з йогуртом та ягодами. А підсолодити цю страву можна медом або солодкими фруктами. Також хорошими варіантами будуть тости з яєчнею, овочами та білим м’ясом, а от з беконом краще не перегинати.

Барелл також наголосила, що популярні сніданки у вигляді хрумких пластівців містять надто багато цукру і надто мало корисних речовин. Тому цей продукт не повинен бути у вашій домівці.

Ще один поганий варіант сніданку, це піта – круглий, плоский прісний хліб, який готують з тонкого білого або коричневого борошна. Він доволі популярний у багатьох країнах, адже з піти можна зробити міні-піцу чи бутерброд. Але цей смаколик викликає стрибки глюкози в крові та містить надто багато вуглеводів.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут