По-перше, в супі дуже мало корисних речовин, бо вони руйнуються при тривалій термічній обробці. Експерти запевняють, що це не так. Варіння це один з найбільш сприятливих способів приготування продуктів. Крім того, корисні речовини залишаються в бульйоні.

По-друге, деякі противники супів стверджують, що з супом в організм потрапляє стільки речовин, що печінка і нирки не справляються. Це твердження теж не наукове. Дивно думати, що при варінні в продуктах з’являються додаткові речовини. Також невірно вважати, що в бульйонах залишаються небезпечні речовини, коли його готують з якісних продуктів.

І ще один аргумент противників супу – гарячі супи небезпечні, оскільки через їх високу температуру виникає ризик раку стравоходу або гортані.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут