Німецький гастроентеролог професор Томас Фрилінг заявив, що улюблені багатьма солодощі – шоколад, мармелад і різна випічка – можуть привести до раку прямої кишки і цирозу печінки.

Як передає “Княжий Град” про це він розповів виданню Focus.de.

На думку фахівця, щоб уникнути смертельних хвороб, варто повністю виключити з раціону майонез і маргарин. Також необхідно скоротити споживання ковбасних виробів і копченостей. Якщо вживати їх раз на тиждень, вони не завдадуть ніякої шкоди організму.

Фрилінг зазначив, що банани, варена картопля, фруктове пюре і квашена капуста, навпаки, захищають слизову кишківника.

Гастроентеролог попередив, що неправильне харчування протягом довгого часу може призвести до хронічного запалення кишківника, цирозу печінки та раку прямої та ободової кишки.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут