Вживання бобових знижує ризик інфарктів та інсультів на 10%. Боби містять мало жирів і не містять холестерину.

Включення в раціон бобів, сочевиці й гороху знижує ризик виникнення різних серцево-судинних захворювань. Про це йдеться в статті американського комітету лікарів щодо відповідальної медицини, передає Корреспондент з посиланням на MedicalXpress.
За словами вчених, вживання бобових знижує ризик інфарктів та інсультів на 10%. Це пояснюється високим вмістом клітковини, білка та інших мікроелементів в цих продуктах.
Зазначається, що боби містять мало жирів, мають низький глікемічний індекс і не містять холестерину.
Додавання бобів в раціон може стати потужним засобом боротьби з серцево-судинними захворюваннями і допомогти в зниженні кров’яного тиску.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут