Відомий дієтолог Олена Кален перерахувала продукти необхідні для роботи мозку.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

За її словами, багато досліджень доводять існування зв’язку між роботою мозку і їжею, яку вживає людина. Олена Кален також зазначила, що за рахунок мозкової активності відбувається розумова і фізична активність, а це досить складний процес – важливо, щоб у раціоні були присутні: різні амінокислоти і поліненасичені жири, вітаміни Е і С, а також достатня кількість рідини.

Продукти необхідні для роботи мозку:

Риба і морепродукти – лосось, сьомга, устриці і креветки. Олена Кален стверджує, що всі ці продукти допомагають мозку працювати швидше і якісніше. Вчені довели, що вживання морепродуктів раз на тиждень сприяє збільшенню клітин сірої речовини.

Насіння гарбуза і горіхи. Дієтологи пояснює, в насінні гарбуза містяться магній, цинк, залізо, а також антиоксиданти, які допомагають захистити мозок і тіло від вільних радикалів. Горіхи багаті вітамінами Е і В, фолієвої кислоти і мінералами.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут