Медики з Єльського університету вивчили статистику госпіталізації в штаті Нью-Йорк за 2002-2013 роки. Вчені прийшли до висновку, що більш високий ризик появи інсультів та інфарктів, а також серцево-судинних недуг був у тих людей, які вживали в їжу смажені страви, випічку, крекери та інші містять трансжири продукти.

Про це повідомляє інтернет-видання “Княжий Град”, з посиланням на UKRHEALTH.

Після того, як пацієнти знизили кількість споживаної шкідливої їжі, їх здоров’я покращився, а небезпека виникнення хвороб знизилася в шість разів.

Всесвітня організація з охорони здоров’я закликає всіх людей повністю виключити вищезгадану їжу з раціону, в числі якої – і хліб.

ЗАЛИШТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я тут